Subota 1.04.2023. Marma individualni tretman-masaža terapeut Vesna Lakaj

Subota 1.04.2023.
Marma tretman – masaža

Promotivna cena tremana: 3.500 din

Za paket od 3 tretmana: Cena 9.000 din

Zakazivanje termina na tel.  0652593933 

Marma je jedan od Ajurvedskih tretmana.

Bolovi u telu i mišićima nastaju od stresa, napetosti, anksioznosti, depresije. Bolest i neravnoteža, loše zdravlje su rezultat blokiranih Marma tačaka. Marme su vitalne tačke za zdravlje i dobrobit čoveka, jer sadrže koncentrisanu suptilnu životnu energiju zvanu prana. To su tačke na kojima se susreću dve ili više vrsta tkiva, poput mišića, ligamenata, tetiva, vena ili kostiju.

Marma znači ” tajno-skriveno“  mesto. Marme su dodirne tačke između svesti i materije, sedišta glavnih impulsa stvaralačke inteligencije.

U našem užurbanom zapadnom društvu, više nismo toliko svesni prirodnih procesa tela i uma. Često živimo i jedemo nesvesno i nezdravo.

Ako više slušamo svoje potrebe, možemo doći u ravnotežu. To nam omogućava da sprečimo sve vrste bolesti. Pomislite samo na umor, stres, nesanicu, probavne smetnje, glavobolje i sve druge vrste pritužbi, kada ih više ne bude bilo.

Laganim dodirima vrhovima prstiju terapeuta na Marma tačke se ostvaruje energetski tok u telu klijenta. Marma svojim dejstvom otklanja sam uzrok bolesti i vraća organizmu prirodnu snagu da se isceli i revitalizuje. Stimulacija tačaka govori telu da proizvodi tačno ono što mu je potrebno, kao što su hormoni i neurotransmiteri koji promovišu ravnotežu, menjaju tako biohemiju tela.

Marma čisti doše, pročišćuje um, čisti emocije, poboljšava fizičku stabilnost, uvećava svesnost, otklanja bol iz nervnog sistema i zglobova, revitalizuje organe, otpušta stres, opušta. Marma tretman otpušta energiju koja je blokirana u telu i  umu.

Tretman je potpuno bezbolan i samoodrživ.

Nežnim dodirima vrhovima prstiju terapeuta na marma tačke na telu, omogućava se našoj životnoj energiji – prani, da plovi kroz telo, kroz mišiće, zglobove i organe i donosi mnoge blagodeti, opuštaju se telo i um, otpušta se stres, regeneriše telo, dovodi vas u ravnotežu.

Mi smo jači, kreativniji i sigurniji nego što mislimo da jesmo. Marma budi našu snagu kreativnosti i odlučnosti i one nam stižu u pomoć. Mi imamo unutrašnje vođstvo, koje je uspavano. Kada se očiste toksini i odblokira protok prane, unutrasnje vođstvo se budi. Tada uvidimo koliko daleko možemo da stignemo. Osećamo se zaštićeno, bezbedno, sigurno, osećamo se zbrinuto. Počinjemo da verujemo da je dobro tu i da upravo već imamo to što nam treba.

Blagodeti Marma tretmana mogu se osetiti kada se radi pojedinačan tretman ili kada se tretman radi tri dana uzastopno, zatim, u narednom periodu na svakih 7 ili 14 dana u zavisnosti od potreba, kada su blagodeti tretmana iskorišćene u punom potencijalu.

Redovnom terapijom organizam postaje otporan na stres i dovodi se u stanje dubokog mira i harmonije!

Preventivna terapija vam donosi svakodnevnu koncentraciju, fokus, radost, uravnoteženost, budnost, osećate unutrašnje vođstvo, osećate se zaštićeno, sigurno i zbrinuto.

Promotivna cena individualnog tremana: 3.500 din

(redovna cena 4.000din)

Za paket od 3 tretmana uzastopno 3 dana: Cena 9.000 din

Informacije i zakazivanje termina na tel. 065 2593933  ili 063 560098

Marma Terapeut: Vesna Lakaj

 e-mail: vesna.lakaj@artofliving.rs i vesnalakaj0704@gmail.com

 marmaterspija.rs

2023-03-23T10:43:38+00:00

Share This Story, Choose Your Platform!

Go to Top