Kurs za obuku joga instruktora Vidya yoga škole Dragana Lončara u Novom Sadu 2018/2019

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Obaveštavamo vas da će se grupa zainteresovanih polaznika kursa za obuku joga instruktora u Novom Sadu sastati u subotu, 13.oktobra u 09:30 h u Joga studiju Hipokrat, a u 9:45h počinje uvodni čas Dragana Lončara u koji ćemo se direktno uključiti putem Skype-a. Tada ćete se upoznati sa tematskim jedinicama koje se na kursu izučavaju i moći ćete da postavite pitanja u vezi kursa.
Molim vas da vaš dolazak potvrdite
sms porukom na br. tel:063510704ili 063568605, ili na mail:zoranhipokrat@yahoo.com

21. oktobra 2018. počinje kurs za obuku joga instruktora u Vidya Yoga školi.

Vidya Yoga škola joge Dragana Lončara iz Beograda i Hipokrat joga studio iz Novog Sada organizuju intenzivni kurs za joga instruktore.  Kurs traje 7 meseci.

Vežbanje će se održavati subotom i nedeljom 8:00-10:00h u Novom Sadu u prostorijama Joga studija Hipokrat, a predavanje 13:00-15:00h preko Skype sa direktnim uključenjem u predavanje Dragana Lončara iz Beograda.

Informacije i prijave na tel. 063-510704 i zoranhipokrat@yahoo.com

 

Kurs je namenjen vežbačima joge koji žele da .postanu instruktori joge i onima koji žele da poboljšaju i usavrše svoje vežbanje i prošire teorijsko znanje o jogi. Polaznici koji ne žele da se bave podučavanjem ne moraju da polažu Praktikum-umeće demonstracije joga položaja, medical kao i  samostalno vođenje kompletnog joga časa.
Nastava se odvija po standardima međunarodnih joga asocijacija i Evropske joga alijanse. Polaznici koji polože sve testove i praktični deo ispita i napišu seminarski rad, dobijaju sertifikat i zvanje joga instruktora.
Više informacija o kursu za joga instruktore pročitajte ovde


Kurs za obuku joga instruktora Vidya yoga škole Dragana Lončara

joga novi sad


SUBOTOM I NEDELJOM 8:00-10:00h ČAS JOGE sa Zoranom Zrnićem

NEDELJOM 13:00-16:00h VIDEO LINK predavanje Dragana Lončara

 

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone