KIK-BOKS ZA ŽENE ponedeljak i sreda 19:30-20:30h instruktor Srđan Vujić NOV TERMIN!!!

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Letnja akcija na individualne i na treninge kikboksa u paru!
Individualni trening-1500 dinara
Trening u paru-2000 dinara 

U cenu treninga je uračunato korišćenje prostora.

 

Kik-boks je borilački sport poreklom iz Japana (postoji mišljenje da je nastao u Americi) i na izgled povezuje različite borilačke sportove i veštine. Ručna tehnika je svakako preuzeta iz boksa, dok je nožna najsličnija tehnici tajlandskog boksa. Tehnike odbrane i eskiviranja udaraca objedinjuju više različitih borilačkih sportova i veština. Kik-boks objedinjuje više disciplina:K-1,low-kick,light-contact,semi-contact,full-contact i muzičke forme. Može biti takmičarskog karaktera, ali predstavlja i izuzetan rekreativan sport.

Trening kik-boksa, pored obučavanja tehnike, sadrži i rad na džakovima za udaranje i fokuserima, kao i vežbe specifične snage, izdržljivosti i istezanja. Potrošnja energije tokom treninga je izuzetno velika zato što je angažovana kompletna muskulatura. Ovaj borilački sport je idealan za osobe koje vode računa o svom izgledu, žele da unaprede svoje sposobnosti,smršaju… Veoma je popularan u ženskoj populaciji.

Mogućnost individualnih treninga ili treninga u paru u terminu po dogovoru. Informacije na tel. 063-568605


Srđan Vujić
– po obrazovanju je “profesor fizičkog vaspitanja-diplomirani trener boksa”,kao i “operativni trener kik-boksa”. Trener je u klubu borilačkih sportova “Vojvodina-Veletabak”.U kik-boksu je od 1992. godine kao takmičar i trener. Od 2007. godine pa do danas proglašavan je za najuspešnijeg trenera kik-boks saveza Vojvodine.
Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone