Subota 29.02.2020. 19:00h Gong radionica “Svetlo koje jesi-Zasijaj uz zvuk Gonga” voditelj radionice Anika Petrović

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

 POKLON ZA DUŠU KOJI SE NE ZABORAVLJA

U ovo doba godine kada smo najbliži našem unutrašnjem svetlu, Gongov zvuk svojim vibracijama daje podsticaj budjenja , ponovo prepoznavanja tog Svetla u Sebi i Drugima u Svemu. Ovo je vreme u kojem postavljamo seme ,sinhronizovanjem sa vibracijama kroz koje ćemo stvarati i ostvarivati se u spoljasnjem svetu kroz dolazeci sunčani ciklus.

Sve u svemiru se krece svojim ritmickim tokom : zvezde, planete, kao i Sunce, slijede pravilne ritmove. Ritam vlada celom prirodom i covjekovim bicem.

Zvuk kao nesto sto se krece, igra , titra, u svim bojama, ce vase kreativne planove podrzati, kao i iz dubine , tame , potstaknuti seme lepote , sjaja da krene ka Svetlu, Vasem unutrasnjem I Spoljasnjem Svetlu. Pozelecemo mislima poslati uz zvuke Gongova, zvoncica I drugih instrumenata poruku da se kao deca Svetla struji bozicno Blazenstvo iz bica u cijelo sadasnje i buduce covecanstvo.

Gong je izvor zvuka i vibracija. Kao pametan medijum, na efikasan način koriguje i harmonizuje opšte psihofizičko stanje. Podstiče promene, prepuštanje suptilnim sferama i otpuštanje potisnutih nesvesnih osećanja.
Efekti gong kupke:
• Utiče na povećanje protoka energije
• Razvija kreativnost, intuiciju i motivaciju
• Dolazi do pozitivne promene u celom našem biću
• Mogućnost otpuštanja raznih energetskih vibracionih disharmonija blokada i toksina. • potstiče samo-regeneraciju • Jačanje imunog sistema • Konekcija sa višim ja. • Oporavak posle bolesti, trauma • Spontan ulazak u stanje slično snu • Bolje suočavanje sa životnim izazovima….

Zvuci činija i Gongova izuzetno efikasno utiču na oslobađanje napetosti. Zvučno kupanje ima snažan efekat na nas i posle kupke se jasno uočava sasvim posebno zračenje, lepota bića, osetimo se osnaženo, zdravo i podmlađeno.
Ovo je jedinstven holistički način pristupa biću, koji omogućava da se vratite u balans .

Uronimo dublje u sebe i sa zvucima Gonga i drugih instrumenata, podsetimo se Harmonije, kojoj sve što postoji, teži i da se vrati.
Naše telo je kao jedno veliko Uvo, rezonatorska kutija. Mi zvuke čujemo, osećamo, ne samo ušima- već i celim bićem, svakom porom, ćelijama i kostima.

Da bi se potpuno opustili I prepustili u ovo doba godime , treba da vam bude toplo dok lezite sat vremena, iako u prostoru postoje pokrivaci , pojedincima mozda nece biti dovoljno toplo pa vas molim ponesite pokrivac,moze i vreca za spavanje , jastuce, pre kupke pijte vise vode, sacekajte bar 20 minuta posle Gong kupke I onda narednim danima pijte vise VODE.

Obavezna rezervacija , kada rezervisete svoje mesto za dogadjaj ispostujte dolazak, kako bi drugi koji zele doci mogli takodje obezbediti sebi mesto. Hvala na postovanju vremena jedni drugima. <3

Ogranicen broj mesta i  zbog toga je obavezna najava. Gong Kupka traje sat vremena.

Javljanje na broj 060-766-23-29

Ovaj put je Gong Kupka na bazi Donacije.

Gong kupku izvodi Anika Petrovic

Anika Petrović – licencirani praktičar za zvučnu masažu i Gong
Na Hessovoj Akademiji u Budimpešti je završila za profesionalnog praktičara zvučne masaže, kao i Klik program, rad sa decom uz zvučne činije i gong, vodjenje zvučnih kupki, Kasnije je kod Mojce Morye Malek iz Slovenije završila Meridijansku zvučnu masažu i Sviranje na Gongovima. Učestvovala na Gong Karavanu Mira kroz gradove bivše Yugoslavije, gde je obučavana i od Don Conreauxa. U Londonu je specijalizirala obuku sviranja Gonga kod svetski poznatog stručnjaka PhD, Miča Nura iz Amerike, Pre par godina je završila obuku za kovanje Gonga u fabrici Broder Oetken, gde je svojeručno iskovala svoj gong.
Njena misija je harmonizovanje i osvešćivanje ljudskog bića prvenstveno o svojoj snazi kojima smo svi rodjeni kao I o snazi i lepoti vibracija zvuka Gonga, kao moćnog instrumenta. Gong ima isceljujuće dejstvo na psihičkom , fizičkom i mentalnom nivou, pri čemu usklađuje vibracije na ćelijskom nivou , sa vibracijom našeg okruženja.
Anika je do sada nastupala na Prvom Yoga Festivalu ,No Stress festivalu u Beogradu 2016 , Top of the Hub 2017, na nekoliko Gong Puja u Beogradu, Sea Star festival 2017, EXIT festival 2017- Pachamama., 2019,Festivalima u Zrenjaninu sa Divine Sound, nastupala sa poznatim svetskim muzičarima, u yoga centrima širom Srbije i Ex Yugoslavije, u Madjarskoj na Everness festivalu, u Norveškoj. Nekoliko puta imala učešće na Kongresu Ishrane Budućnosti, na trecem Wellness Spa Festivalu , I sa mnogim inostranim multitalentima, njeni tekstovi o Gongu su publikovani u mnogim časopisima i novinama, nastupala u TV emisijama, i reklami za Integrino.
Živi i radi u Novom Sadu i Beogradu.
www.galacticgong.com
facebook -Zvucna masaza- Vibrational Sound Massage
facebook – Galactic Gong
Sonosfera
email anikapetrovic@gmail.com

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone