Ako se osećate umorno i imate nedostatak energije.
Ako želite više ravnoteže u životu, onda je ovo upravo ono što Vam je potrebno.
Regenerišite um i telo uz gongove, tibetanske i kristalne posuda i ostale isceljujuće zvukove.

U subotu 18. marta u 19:00 časova Gong Kupka sa Sanjom
Otkrijte čaroliju zvuka i vibracije.

Informacije i prijave na tel. 063-568605 i 062 850 2335

PROMOTIVNA CENA 1500 din (redovna cena 1900 din)

Šta je Gong kupka?

Pre više hiljada godina, grčki filozof i matematičar Pitagora je primetio da zvuk leči. Primetio je da mnoge frekvencije imaju na naše telo, um i dušu pozitivno delovanje i da se njihovim slušanjem poboljšava  zdravlje.
Zvuk utiče na naše telo, na ćelijskom nivou, na nivou pojedinih sistema (nervnog, dišnog itd), ali i na psihičkom i duhovnom nivou. Prava kombinacija frekvencija utiče na balans leve i desne moždane hemisfere, srčanu aktivnost, krvni pritisak a preko snižavanja nivou stresa jača naš imunitet. Zvuk gonga vraća izgubljenu ravnotežu, detoksicira organizam i smenjuje stres.

Za vreme Gong kupke učesnici leže u udobnom položaju i izloženi su delovanju zvuka i vibracije. Svaki učesnik na početku odredjuje nameru. Naprimer isceljenje neke bolesti, rešenje nepovoljne životne situacije, promenu navike, koja nam u životu ne služi. U toku gong kupke se moždani talasi umiruju i iz beta stanja, prelazimo u alfa eventualno theta stanje, što znači da smo mnogo bliži podsvesti i zato ono zrnce namere koje posadimo u svoju svest, počne da klija i postepeno postaje naša realnost.

Sanja Herček je svirač gonga sa preo 5 godina iskustva. Prošla je edukacije kod najpoznatijih svetski Gong majstora. Donedavna je svoja iskustva delila u inostranstvu, a pre par meseci je odlučila da se vrati za Srbiju i za svoju bazu  je odabrala Novi Sad.