Nedelja 26.08.2018. predavanja 18:00h “GLADOVANJE sa samospoznajom” i 19:00h “REGRESOTERAPIJA” predavač Jelena Vujačić ULAZ SLOBODAN

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

U nedelju, 26.08. od 18-19h u prostorijama Yoga centra “Hipokrat”, u Beogradu, biće održano promotivno predavanje na temu Gladovanje sa samospoznajom, dok će od 19-20.30h biti održano predavanje na temu regresoterapije i edukacije za regresoterapeute, koja počinje u septembru 2018.godine.

GLADOVANJE SA SAMOSPOZNAJOM

Gladovanje je potpuno prirodan, čist i veoma moćan proces čišćenja i isceljenja individue na svim nivoima. Gladovanje je, pre svega jedan potpuno prirodan proces, koji je prisutan kod mnogih biljnih i životinjskih vrsta u prirodi. Tokom gladovanja se u organizam ne unosi ništa sem vode. Ovo je proces, koji nam naročito u današnje vreme veoma nedostaje usled konstantne hiperstimulacije  čula, organa, naših unutrašnjih snaga i resursa. Prvi dani gladovanja obično budu najintenzivniji i stoga ih je veoma dobro provesti sa grupom, obzirom da dolazi do veoma intenzivnih procesa čišćenja fizičkog tela, tokom kojih se oslobađaju  mnogi toksini, paraziti, patogeni mikroorganizmi, oslobađaju se masne naslage i toksini nataloženi u njima i započinje proces razgradnje svih neprirodnih tkiva i izraslina, popust cista, mioma i  tumora, kako benignih, tako i malignih. U svetu trenutno vlada veoma veliko interesovanje za lekovite efekte i benefite gladovanja i oformljene su i posebne klinike, koje leče i najteža oboljenja samim procesom gladovanja, tokom kojeg se telo prepušta svojim veoma moćnim i prirodnim, samoisceljujućim mehanizmima koji leče, regenerišu  i značajno podmlađuju čitav organizam.

Normalno uhranjen i zdrav čovek može bez ikakvih posebnih mera opreza da gladuje i do 40 dana, dok i značajno kraći periodi gladovanja donose neopisivo duboka čišćenja, isceljenja i transformacije na svim nivoima našeg postojanja.  Osećaj gladi, ukoliko se i javi u prvim danima, u potpunosti nestaje 2. ili 3. dan gladovanja i ne javlja se do završetka procesa.

Gladovanje takođe veoma snažno deluje i na pročišćenje suptilnijih nivoa našeg bića, te tokom gladovanja dolazi do veoma intenzivnih i značajnih promena i na mentalno-emocionalnom i na duhovnom nivou, u zavisnosti od trajanja procesa isceljujućeg gladovanja. Svi toksini i patogeni mikroorganizmi koji borave u našem telu utiču značajno i na naše misli i emocije, te njihovim čišćenjem dolazi do značajnog pročišćenja našeg mentalnog i emotivnog stanja i osećaja dubokog mira, jasnoće i (samo)spoznaje.

Od 6-9.09.2018. godine na Fruškoj Gori će biti održan trodnevni seminar Gladovanje sa samospoznajom tokom kojeg će svi polaznici dobiti sva potrebna znanja I informacije o samom gladovanju,ispravnim postupcima koji treba da se sprovode tokom gladovanja I koji značajno pomažu našem telu tokom ovog procesa. Takođe, prva 3 dana gladovanja su najintenzivnija u kontekstu čišćenja fizičkog tela i  veoma je poželjno proći ih u grupi, naročito prilikom prvog gladovanja. Nakon završetka seminara, svaki polaznik će biti spreman da samostalno, uz podršku voditelja i grupe, samostalno nastavi proces isceljujućeg gladovanja do željenog trajanja.

Detalje događaja možete pogledati i na na sledećem linku:https://www.facebook.com/events/259080631490136/

REGRESOTERAPIJA

Od davnina je poznato, a sada i naučno potvrđeno da mi preko 90% opažamo, osećamo i reagujemo na osnovu podsvesnih procesa i mehanizama koji su pohranjeni u našoj psihi. Regresoterapija u svom osnovnom značenju podrazumeva upravo terapijsko bavljenje tim podsvesnim sadržajima koji determinišu naše doživljaje i naša iskustva, zarad otkrivanja i trajnog otklanjanja uzroka određenih tegoba klijenta.

Regresoterapija podrazumeva  veoma moćan skup tehnika, pomoću kojih vođeni psihom, odlazimo u ranija iskustva ili traume, koje su povezane sa temom terapijskog rada i koje se tokom terapije obrađuju. Tehnika je fokusirana isključivo na rad sa podsvesnim strukturama psihe, koristeći njene asocijativne sposobnosti. Klijent je sve vreme svestan procesa i sadržaja kroz koje prolazi.

Naša psiha, programi i iskustva koje nosimo na nivou naših podsvesnih struktura određuju u potpunosti naše emocije, percepciju, naše odnose, naše telo i iskustva koja nam se dešavaju. Upravo je to razlog zašto rad na tim strukturama psihe donosi mnogo brže i fundamentalnije efekte i željene promene u našim životima.

Efekti terapijskih pristupa, koji rade samo sa svesnim strukturama naše psihe i pristupa koji rade sa podsvesnim mehanizmima i iskustvima, na ispravan i terapijski fokusiran način, značajno se razlikuju po dubini, brzini i trajanju ostvarene promene.

Uzroci negativnih emocija, obrazaca, odnosa ili fizičkih senzacija, na kojima želimo da radimo, mogu biti bilo gde u prošlosti, od detinjstva, preko prenatalnog perioda koji veoma intenzivno oblikuje buduća iskustva svakog novorođenčeta, pa sve do iskustava koja se ne prepoznaju kao iskustva iz ovog života. Kako će se ona tumačiti, od sekundarne je važnosti, važno je da terapijskom obradom njihovih intenzivnih emocionalnih naboja, dolazi do značajne terapijske promene i oslobođenja kod klijenata.

3. generacija polaznika edukacije za regresoterapeute otpočeće sa radom u septembru. Kompletna edukacija obuhvata 7 modula, koji traju od 3-5 dana i održavaju se na svakih 1,5 do 2 meseca.

Edukacija je namenjena svima koji tragaju za dubljim i efikasnijim načinima rada na sebi i sa klijentima, bez obzira na profesionalno zvanje i prethodno iskustvo. Tokom trajanja edukacije i mnogobrojnih ličnih procesa, polaznici sami prolaze kroz značajne promene, lični rast i duboke transformacije, te je edukacija pogodna i za osobe koje žele rad na sebi i promene na ličnom planu, kao i za one koji žele profesionalno da se bave regresoterapijskim radom sa klijentima. Nakon završenog svakog modula edukacije, polaznici mogu da primenjuju savladana znanja i tehniku i otpočnu rad sa klijentima.

Detalje o edukaciji iz regresoterapije možete pronaći na sledećem linku:https://www.facebook.com/events/1798776463540731/

Oba navedena programa su realizovana po metodi Patrika Balinta, poznatog evropskog regresoterapeuta sa dugogodišnjim iskustvom u oblasti predavanja, terapije i procesa gladovanja.

Promotivna predavanja i seminar Gladovanje sa samospoznajom drži Jelena Vujačić, psiholog, psihoterapeut i regresoterapeut

Edukaciju iz regresoterapije drži Patrik Balint. Ovo je poslednja generacija edukanata iz regresoterapije koju će Patrik u potpunosti da obučava.

Sve dodatne informacije o seminaru Gladovanje sa samospoznajom, regresoterapijskom radu i edukaciji iz regresoterapije, možete da dobijete na broj telefona: 060 33 33 299 ili na mail psihonova@gmail.com

Ili na facebook stranici https://www.facebook.com/regresoterapijaPB/notifications/

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone