Cena individualnog tretmana: 3000 din
Informacije i zakazivanje termina na tel. 063-568605

Energetski tretmani – Pranic Healing

Život sa energijom naša je stvarnost,  jer je čitavo naše telo sačinjeno od atoma, odnosno energije. Mi jesmo energija. Stoga je telesne procese, kao i zdravstveno stanje uopšte, prikladno posmatrati na dubljem, izvorno energetskom nivou. Bilo koja vrsta oboljenja ili najsitnijeg poremećaja primarno je vidljiva upravo na energetskom nivou. Svaki je poremećaj stvoren prvo u našoj energetskoj matrici, odnosno biopolju, a zatim se s vremenom manifestira kao telesni poremećaj.

U globalu, na energetskom nivou stvari su vrlo jednostavne. Da bi sve funkcionisalo kako treba, energija treba slobodno teći. Svi poremećaji neka su vrsta energetskih blokada koje onemogućuju slobodan protok. Stoga rad na ljudskom energetskom polju uvijek ima pozitivni učinak i terapija energijom jedna je od najprirodnijih metoda iscjeljivanja.

Energetsko iscjeljivanje potiče procese intenzivnog čišćenja energetskog i fizičkog tela, a pozitivne promene vidljive su već nakon prvih tretmana. Stoga se ono može primenjivati i kao odlična nadopuna bilo kojem drugom obliku terapije.

U slučajevima hroničnih telesnih poremećaja poželjno je otkriti razlog zašto je poremećaj na telesnoj razini uopšte nastao, jer svi poremećaji nastaju prvo u biopolju, a tek se nakon toga manifestiraju na telu. Najefikasnije je ujedno se posvetiti i transformaciji uzroka tog poremećaja na psihoemotivnom nivou, kako bismo ga u potpunosti i dugotrajno otklonili. Takođe, poželjna nadopuna ovakvoj vrsti terapije, posebno kod težih oboljenja, svakako je i zdrava ishrana, promena načina života i razumevanja, itd.

Energetska terapija korisna je za decu i odrasle. Deluje poput analgetika – smiruje i uravnotežuje, te regeneriše. Upravo zbog toga preporučljiva je i za zdrave ljude. Energetski tretman nešto drugačijeg oblika ponekad koristimo i kao nadopunu masaži ili u duhovnoj dijagnostici. Svrha ove vrste tretmana nije prvenstveno iscjeljujuća, već se punjenjem tela s energijom radi na njegovoj revitalizaciji i samoosveštenju.

Upravo zbog velikog spektra mogućnosti primjene energetskog isceljivanja, oblik i trajanje terapije određujemo prema individualnoj potrebi. Njome je moguće tretirati bilo koji oblik ili stepen telesnih, emotivnih, mentalnih i duhovnih oboljenja, jer deluje na ćelijski i energetski nivo.

Elena Antonovska – Professional Coach & Trener
Voli za sebe da kažem da je Professional coach Ericksonovog
koledža– Coaching & Self-Development. A pored toga, lista veština i znanja je prilično duga, te bi samo pomenuli neke od njih: PCM Coach (Process Communication model), Reiki Master, Pranic Healing instructor, EFT practitioner, WingWave coach, NLP Practitioner, Regresoterapeut, Bach Flower Remedies practitioner itd.
Od 2007. godine njen profesionalni pravac je potpuno usmeren ličnom razvoju i trajnoj transformaciji pojedinaca i grupa, kad je osnovala svoj Centar za lični razvoj koji se bavio u to vreme samo alternativnim metodama. Danas, to je u Skoplju mesto gde se odvijaju sve aktivnosti povezane sa motivacijom, inspiracijom, edukacijom, podrškom i asistencijom u procesima samo-realizacije, promene i uspeha. Pri tom se koriste veštine, tehnike, metode i znanja koje pokrivaju sve aspekte postojanja ljudskog bića u celini (fizički, emocionalni, mentalni i duhovni). Cilj im je da ljude voljne i željne za promenom vrate u celovitost i osvetle što veći deo njih samih, kako bi izrasli u otvorene, dinamične i samo-svesne individue.