Subota 6.10.2018. 10:00-18:00h seminar ENERGETIC FACELIFT-Obuka za praktičare predavač Jovanka Josifović

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

ENERGETIC FACELIFT SEMINAR

 (Obuka za praktičare)
Vreme: od 10 – 18h
Mesto: Studio “Joga Hipokrat” NOVI SAD
Investicija: 25.000 dinara (210 eur)

ACCESS CONSCIOUSNESS® ENERGETIC FACELIFT ™

Šta ako biste mogli imati prirodni facelift umesto odlaska pod nož ili pribegavanja hemikalijama kao što je Botox? Želite li izgledati mladje? Osećati se mladje?
Energetski Facelift je tehnika koja deluje na energetskom nivou negujući vaše telo i pružajući mu mogućnost da izgleda i oseća se najbolje moguće. Čini da izgledate bolje i osećate se mladje, postajete osveženi, relaksirani, energizovani, podmladjeni.

Tretman Energetski Facelift koristi višestruke energetske frekvencije koje leče telo i kožu, preokreću efekte godina i starenja, otpuštaju traume, aktiviraju ćelijsku memoriju i otpuštaju slojeve predrasuda koje imamo o sebi i svom telu. Ovim procesom aktivira se 28 različitih energetskih procesa koji obnavljaju ćelijsku strukturu lica i tela.
Za razliku od hemijskih tretmana koji inhibiraju izraz radosti i emocija na licu, posle ovog tretmana se povećava izražaj radosti, lakoće i sinhronizacija svih energetskih protoka u telu.
Samo posle jednog tretmana se vidi blistav i podmladjen izgled. Konkretni rezultati se vide u smanjivanju bora, čvrstini i povećanom tonusu mišića lica, dekoltea i celokupnog tela a poboljšava se i vid.Takodje dolazi do isceljenja ožiljaka i uočava se celokupan zdraviji izgled kože.
Prednosti ove metode su:
– što nema rizika,
– nema hiruške procedure,
– nema inekcija, tableta, anestezije i
– nema perioda oporavka.
Ko može naučiti Energetic Facelift?
Nema ograničenja. Nema preduslova.

Ovi telesni proces je jednostavno su neophodni svima koji žele da istinski budu kreatori svoje realnosti. Za njih nije potrebno da imate formalnu obuku u disciplinama kao što su medicina ili masažna terapija. No, svakako se preporučuje svima koji se bave nekim oblikom rada na telu ( salonima lepote, terapeutima, maserima, kiropraktičarima), kao i svima koji se bave ličnim rastom i razvojem, roditeljima, supružnicima i deci. Radite tretmane sebi, bližnjima ili svojim klijentima.
Radionica traje 6-8 sati. Pored teoretskog dela, primate 2 tretmana i 2 dajete. Dobijate PRIRUČNIK i internacionalni SERTIFIKAT  da ste ACCESS FACELIFT PRAKTIČAR  za ceo svet i možete da radite tretmane drugima.

Prijava je obavezna  zbog  pripreme potrebnog materijala i registracije.

Prijava i dodatne informacije:
Tel: +381 64 348 7140
E-mail: dodirsvesnosti@gmail.com

Voditelj:
Jovanka Josifović
Access Consciousness® Bars Facilitator
Access Consciousness® Body process Facilitator
Access Consciousness® Energetic Facelift Facilitator
Life coach, Reiki terapeut

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone