Aruni škola Hatha joge – NOVI CIKLUS – instruktor Zoran Zrnić – ponedeljak i sreda 19:00-20:15h

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone

Učinite nešto dobro za sebe i svoje zdravlje –
učite i vežbajte jogu.

Časovi Aruni Hatha joge održavaju se redovno tokom cele godine!!!

Novi ciklus vežbanja sa teorijskim  predavanjima 
ARUNI Škola Hatha joge Zorana Zrnića

Traje četiri meseca,
počinje 4.02.2019.
PROMOTIVNI ČAS sreda 30.01.2019. ULAZ SLOBODAN
joga.org.rs/aruni-skola-joge.html

Časovi se održavaju
ponedeljkom i sredom
19:00-20:15h
u velikoj sali Joga studija Hipokrat

Aruni škola joge bavi se teorijom joge na vrlo jednostavan i pristupačan način. Teorija oslobođena dogmi, misticizma i religije pomaže da vežbač dobije ono najbolje što joga pruža. Teorijski okvir baziran na filozofskim osnovama joge i istorijskom razvoju joge uklopljen u današnji, savremeni način  života daje nam solidnu osnovu za praktikovanje joge. Joga je praktična disciplina bazirana na iskustvu i uvidima. Svako sam prolazi kroz određeni proces promene i transformacije. Dolazi do promena i poboljšanje na fizičkom nivou, a potom dolazi do promene na mentalnom, psihičkom i emotivnom nivou. Rezultat je bolji i kvalitetniji život i blagostanje na svim nivoima. Kroz ulaganje fizičkog i mentalnog napora učimo da se oslobađamo ustaljenih obrazaca ponašanja koji nisu korisni za nas i naš organizam. Naviknuti smo na obrasce “šta smo mogli” ili “šta bismo mogli” da uradimo i odlažemo ono što treba da uradimo ukoliko smo nezadovoljni sadašnjim stanjem. Ono što treba da uradimo je promena i to promena na svim nivoima. Promena na fizičkom nivou je prvi korak i najgrublji nivo i preko te promene doći ćemo do finijih nivoa. Važno je da se pokrenemo i da radimo nešto konkretno i to sada i odmah i da razbijemo tu staru matricu uverenja, navika, načina razmišljanja i ponašanja koja nam nisu korisna.

Aruni škola joge nas uči principe vežbanja joga položaja – asana i principe disanja u toku vežbanja. Učimo kako osvešćeno disanje, jogičko disanje, pozitivno utiče na naš um i kako vežbajući jogu poboljšavamo svoje fizičko, mentalno, psihičko i emotivno stanje. Objašnjavajući jogu iz različitih uglova želimo da pokažemo kako je joga sveobuhvatna i kako utiče na sve nivoe našeg postojanja. Svakom temom bavićemo se do onog nivoa koji je dovoljan vežbaču da bolje shvati šta je joga i da poboljša efikasnost i efektivnost sopstvenog vežbanja.

Struktura časa

Čas traje 75 minuta.

 Prvi deo časa traje 15-20 min. Predavanje o jogi sa različitim temama.

Glavni deo časa traje 45-50 min. Praktičan rad, vežbanje i pokazivanje kako se pravilno izvode joga položaji uz detaljno objašnjavanje i nameštanje u položajima. Podučavanje tehnike disanja tokom izvođenja položaja.

 Završni deo časa traje 10-15 min. Opuštanje, potpuna jogička relaksacija  – Joga nidra.

Predavanja

Cena: 3000din mesečno

Informacije i prijave na 063-510704

Zoran Zrnić
Zoranovu detaljnu biografiju pogledajte na njegovom Linkedin profilu
Osnivač i idejni tvorac “Hipokrat Joga Studio”, “Hipokrat Integrativni Centar” i “Aruni Škola Joge”. Učitelj joge i meditacije, Reiki praktičar, NLP Master i Professional coach. Trenutno je na Master studijama iz Integrativnih zdravstvenih nauka. Jogom i meditacijom bavi se od 2000. god. Usavršavao se na mnogobrojnim kursevima u zemlji i inostranstvu. Posle dvanaest godina ličnog razvoja i usavršavanja u jogi 2012. god. završava kurs za instruktora joge. Završio je tromesečni kurs meditacije 2013. god. Pohađao je školu budističke meditacije. Predavač je i instruktor na kursu za obuku instruktora joge od 2013. god.
Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone