TESLA METAMORFOZA
Za lečenje i evoluciju

POKLON ZA VAS Pratite nas na YouTube i Facebook da dobijete E-knjigu „Tesla Metamorfoza – za lečenje i evoluciju“ Anje Petrović 
PRIHVATITE POKLON  https://teslametamorphosis.com/

SEMINARI TESLA METAMORFOZE

Otkrijte kako i vi možete da koristite energije sa kojima je radio Nikola Tesla. Tesla metamorfoza je više od iscelivanja. Doživite metamorfozu sopstvenog bića. Tesla talasi, jedinstveni za ovu metodu, vam otvaraju mogućnost da uzdignete frekvenciju svesti i uspostavite multi-dimenzionalnu komunikaciju.

Uvodna predavanja su besplatna i svi su dobrodošli. Polaznici seminara moraju biti prisutni na jednom od uvodnih predavanja, jer je to deo seminara.

Anja Petrovic, osnivač Tesla metamorfoze, međunarodno priznati iscelitelj, učitelj i autor, će predavati preko Zoom-a i nadgledati praktični rad u sali. Biće prisutna sa vama tokom čitavog seminara. Nakon svakog seminara dobijate diplomu i moći ćete da radite profesionalno kao praktičar.

30.januar 2022 u 20:00h
TESLA TALASI I KOSMIČKA SVEST
Besplatan Zoom vebinar PRIJAVITE SE

9.februar 2022 u 20:00h
UVOD U TESLA METAMORFOZU
Besplatan Zoom vebinar PRIJAVITE SE

11.februar 2022 u 19:00h
UVOD U TESLA METAMORFOZU
Belgrade City Hotel, slobodan ulaz    PRIJAVITE SE

11.-13. februar 2022.
TESLA METAMORFOZA ZDRAVLJA PRIJAVITE SE

Sa lakoćom ćete se uključiti u Tesla lekovite energije koje uspostavljaju savršen balans svetlosti svojstvenom za zdravu osobu, na svim nivoima. Ove frekvencije mogu da preporode čitavo biće i omoguće vam da lečite sebe i druge. Savladaćete lečenje na daljinu. Klijenti prijavljuju izlečenja „neizlečivih“ bolesti, pa čak i rekonstrukciju urođenih deformiteta i fizički oštećene kičme. Naučićete da zračite ljubav, što je neophodno za proces lečenja, a i moćna pomoć za opstanak u svakodnevnom životu.

15.-17. februar 2022.
TESLA KOMUNIKACIJA DUŠE PRIJAVITE SE

Otkrićete sopstvene sposobnosti kojih niste bili svesni. Moći ćete da prevaziđete prostor i vreme i da uspostavite komunikaciju sa klijentom na nivou svesti, podsvesti i nivou duše! Ovaj proces lečenja je podjednako koristan i za klijenta i za praktičara. Može da vam pomogne da bolje upoznate sebe, da otkrijete smisao i vašu ulogu u ovom životu.

18.-20. februar 2022.
TESLA METAMORFOZA SVETLOSNOG TELA PRIJAVITE SE

Ovaj proces nam omogućava da dostignemo svoje potencijale, unapredimo talente i umeća, i pomaže da se pripremimo za velike promene u evoluciji svesti.  Naučićete kako da ga radite.

Posetite U MEDIJIMA da pogledate Anjine intervjue širom sveta. https://teslametamorphosis.com/

Informacije i prijave: event@TeslaMetamorphosis.com
Lokalni saradnik: Ljiljana Cenić, +381 63  325 239