Afterwork terapeutska joga – instruktor Mira Zrnić-Vojnović – ponedeljkom i sredom 17:00h NOVO!!!

Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone
Novo!!!
Terapeutska hatha joga posle posla
Ponedeljak i sreda u 17:00h
Imali ste naporan dan na poslu, odgovornost, puno informacija i sedenja pred  kompjuterom? Napeti ste, umorni, iscrpljeni?
Da biste bili spremni za još jedan naporan radni dan,dođite da vežbate, da se oslobodite stresa,nervne napetosti i mišićnih tenzija. Dajte sebi priliku da se opustite,da posao ostavite na poslu.
Vežbanjem ćemo:
– smanjiti stres i umor
– povećati energiju
– poboljšati koncentraciju
– ojačati mišiće
– povećati fleksibilnost
– popraviti držanje
– poboljšati imunitet
– naučiti pravilno disati
– smanjiti bol u vratu i leđima…..
Ako se zbog obaveza ne možete uklopiti u postojeće termine, možete zakazati individualne časove.
 mob: 063/580-340 mvzrnic@gmail.com

Mira Vojnović Zrnić
 po zanimanju je diplomirani ekonomista. Jogom se bavi od 2005. godine. Zvanje i sertifikat joga instruktorke stekla je pohađajući školu “Vidya Yoga” koju vodi eminentni učitelj joge Dragan Lončar iz Beograda. Šestomesečni intenzivni kurs za joga instruktore od 200 sati treninga po sistemu američke joga alijanse koji je završila u “Vidya Yoga” školi u Beogradu i kurs za osposobljavanje kadrova u sportu koji je završila na visokoj školi za sport i turizam “TIMS” u Novom Sadu kvalifikovali su je za dobijanje profesionalne licence i dozvole za rad koju priznaje Ministarstvo sporta Republike Srbije.
Preporučite drugima ...Share on FacebookShare on Google+Tweet about this on TwitterPin on PinterestShare on TumblrEmail this to someone